Кои са 6-те победители, които печелят комплект козметика от Syoss

Кои са 6-те победители, които печелят комплект козметика от Syoss
Снимка: Syoss

Мария Николова

Миналата седмица ви разказахме за професионалното решение за боядисване в домашни условия - Syoss Gloss Sensation: нежни, ярки цветове, които сбъдват мечтите на много жени за сензационно бляскава коса.

Припомняме, че Syoss Gloss Sensation е безамонячна, двойно активна и подсилваща цвета и блясъка крем боя, която видимо засилва жизнеността и бляскавия вид на косата.

След това дадохме старт на играта "Спечелете комплект козметика за коса със Syoss и Edna.bg" - всички подробности за нея можете да си припомните тук.

Всичко, което трябваше да направите, е да изпратите имейл до редакционната ни поща с кратък отговор на въпроса: "Какво харесвате най-много в продуктите за коса с марка Syoss?", както и вашето име, град и актуален телефон за връзка.

Времето, което имахте, да го направите беше от 8 до 15 юни.

Днес е време и да споделим кои са 6-те късметлии, които бяха изтеглени на лотариен принцип сред всички, изпълнили коректно условията на играта.

И така... комплект продукти за коса Syoss (шампоан (500 мл) и балсам за боядисана коса (500 мл) и лак за обем Syoss Volume) печелят:

Виолета Михайлова

Мая Георгиева

Мария Евтимова

Невяна Николова

Свилена Дамянова

Соня Маноилова

Екипът на Edna.bg ще се свърже с победителките чрез предоставените от тях координати, за да им даде повече подробности за получаването на техните награди.

В играта се включиха 189 участника.

Екипът на Edna.bg благодари от сърце на всички, които взеха участие в играта и им пожелава успех и късмет в предстоящите инициативни на сайта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти