Класиката, която косата ти трябва да опита, и звездни идеи как да я постигнеш

прическа
Снимка: Getty

Тенденции като омбре и балеаж постоянно се менят, но кестенявата коса с руси кичури е класика, която едва ли някога ще излезе от мода.

Причините? Отива на всеки кафяв нюанс, сравнително лесно е за поддръжка и изглежда чудесно по всяко време на годината, отбелязва InStyle. Независимо дали основата ти е тъмен шоколад или златисто кестеняво, съществува рус тон, който може да придаде топлина и дълбочина на цвета ти.

Преди да дадеш шанс на кичури, добре е да обмислиш няколко неща като например начина ти на живот, колко време можеш да отделиш за поддръжката им и каква грижа полагаш за косата си у дома, твърди стилистът Дилек Онур-Тейлър.

Ако търсиш съвсем лека промяна, според него е добре да се спреш на „почти забележими, озарени отвътре руси кичури“. По-драматичен скок може да включва смели, оформящи лицето руси участъци, които „да подчертаят най-добрите ти черти“. Търсейки оптималния за теб вариант, един опитен стилист би анализирал косата ти, тона на кожата и цвета на очите, за да определи най-подходящия нюанс и техника за кичури.

За по-реалистичен вид Тейлър препоръчва подхода „малкото е повече“, който използват и редица знаменитости. Убеди се сама в галерията - там може да откриеш следващото си вдъхновение, което да покажеш на своя фризьор.

8 звездни начина да освежиш тъмната си коса със светли кичури

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти