Кирил Чалъков превърна Поли Генова в същинска японска кукла

Кирил Чалъков и Поли Генова в едно истинско “манга“ превъплъщение
Снимка: Личен архив

Мария Николова

Чували ли сте някога за японското течение комикси, карикатури и анимации, наречено манга? Ако сте попадали на този жанр, то със сигурност сте забелязали изразителния, дълбок, завладяващ поглед на героините в него.

Днес манга културата е излязла извън пределите на страната на пандите и бамбука и вече е популярна из цял свят.

Вдъхновена от нейната екзотика, популярност и магичност, френската козметична компания L’Oreal също е решила да допринесе за очарованието и изяществото на тази източна тенденция. Именно така "се ражда" специалната спирала за мигли Miss Manga.

През изминалата седмица ефектният продукт за грим бе представен официално и в България, като по време на събитието звездният гримьор Кирил Чалъков превърна певицата Поли Генова в същинска японска кукла с помощта на новата спирала с гъвкава четка.

Талантливата Поли Генова представи визия досущ като на истинска анимационна манга героиня, като акцентът бе върху нейните обемни пърхащи мигли.

Новата спирала вече може да бъде намерена и на българския пазар. Тя се предлага в класически черен цвят за дами, които не обичат да изневеряват на същността си, както и в други, по-смели тонове - за жени, експериментиращи с грима.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти