За гъсти и красиви мигли

За гъсти и красиви мигли
Снимка: netinfo

Миглите са особено важен дамски аксесоар и не бива да бъдат подценявани.

Всяка жена се стреми да има дълги, гъсти и разкошни мигли, с които почти успява да прави вятър. Изразителните ресници помагат на цялостното излъчване на лицето ни, но имат нужда от специална грижа, която изключва скъпата спирала за мигли и изкуствените ресници!

Най-важното е да изхвърлите от козметичния несесер онези метални извивачки за мигли, които приличат на уред за мъчение. Те деформират миглите и им помагат да окапят по-бързо.

Освен това поне един ден в седмицата трябва да оставате очите ви да "дишат" и да не употребявате никакви спирали, моливи и сенки.

А за да се радвате на по-красиви и гъсти мигли, запомнете, че миглите не са даденост и ако не се грижите за тях, те ще ви напуснат.

Рициновото масло ще укрепи ресниците ви, ще подпомогне растежа и ще предотврати окапването им. Три пъти седмично може да ги мажете с малко от него. За нанасяне използвайте памучен тампон или клечка за уши, а може и просто да измиете някоя четка от стара спирала.

За предаване на повече блясък и подхранване смесете рициновото масло с витамин А или Е, като съотношението е на три-четири капки масло - една витамин.

Ако имате повече време и искате да потъмните миглите без помощта на химия, може да сварите силен черен чай и да смесите няколко капки от него с рициновото масло.

Каквито и манипулации да извършвате, трябва много да внимавате да не попадне нищо в окото и да не прекалявате с мазането.

На пазара също така се продават различни безцветни и подхранващи спирали, които ще свършат работа на дамите, на които не им се занимава с приготвянето на маска в домашни условия.

Важно е и като изтривате грима си с памуче, да не натискате прекалено силно, защото така скубете миглите си. Освен това, внимавайте и с лака за коса. Колкото и смешно да звучи, често по погрешка пръскате и лицето си, а попаднал върху гримираните ви мигли, лакът за коса ще "бетонира" спиралата и ще ви е трудно после с дегримирането.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти