Създадено за Parusan

Кажете „здравей“ на пролетта и „чао“ на косопада ( 3 продукта на страхотна цена)

Parusan
Снимка: Parusan

Има неща, които обичаме да губим, и такива, при чиято загуба изпадаме в паника. Например – ако загубим килограми, е повод за щастие, но ако започнем да губим коса – вече си е проблем. Много може да се изпише за специалната връзка на жената с нейната коса – тя носи сила, чар, издава настроението и, не на последно място, е инструмент за флирт. При всички положения – колкото повече коса – толкова по-добре. За съжаление, съществуват множество фактори, които водят до косопад – промяна на сезоните, бременност, кърмене и т.н.

Няма повод за притеснение, защото ще ви кажем за няколко наши открития, които ще запазят любимата грива буйна и...на мястото си.

Стимулиращ шампоан и интензивен балсам – маска PARUSAN

Спокойно, скъпи дами - стимулиращият шампоан Parusan за нежния пол е предназначен да ви избави от равномерния (или така наречен дифузен) косопад, който може да бъде вследствие от различни фактори – повече стрес, на хормонална основа, бременност, различни медикаменти и т.н. Продуктът не само намалява загубата на коса, а и стимулира растежа ѝ, подхранва корените, ускорява кръвообращението и подпомага преноса на важни хранителни вещества към скалпа. Как се случва това? Благодарение на уникалната концентрирана формула от висококачествени активни вещества като L-аргинин, биотин, витамин Е и специален екстракт AnaGain.

а
Снимка: Parusan

Веднага след измиване на косата се случва много често тя да се заплита и опитите за ресане да са по-скоро мъчение, отколкото приятна процедура, която включва скубане и паднала коса. На помощ при такива случаи идва вашият приятел – балсамът, благодарение на който косата става по-мека и лесна за разресване. Става още по-хубаво - интензивната терапия PARUSAN INTENSIV е повече от балсам! Защо? Той дарява косата с глезеща комплексна грижа против косопад. След неговата употреба освен че разресването ще е лесно като песен, ще може да се сбогувате с цъфналите краища, а косата ще е бляскава, гладка и подхранена.

Бонус за вас, брюнетки!

BRILLIANT BROWN ШАМПОАН И БАЛСАМ

Ако кестенявите нюанси са вашата слабост (независмо дали се боядисвате или това е естественият ви цвят), то шампоанът за брюнетки е правилният продукт за вас. Освен че действа против косопад, продуктът поддържа цвета по-наситен с всяко измиване. Как се случва това? При употреба върху повърхността на косъма се натрупват естествените багрила, с които брилянтният цвят на косата става все по-интензивен, а косъмът е бляскав и подхранен от скалпа да краищата. Благодарение на висококачествените активни съставки L-аргинин, биотин, пшенични протеини и маслиново масло, косата е хидратирана и с допълнителен обем.

а
Снимка: Parusan

Балсамът за коса Brilliant Brown е перфектният партньор на шампоана и заедно работят в тандем, за да направят буйната ви кестенява грива още по-здрава и красива. Благодарение на формулата му с ценни масла от жожоба и гроздови семки разресването е „мисията – възможна“, а пантенолът подхранва косата допълнително, докато любимите ви нюанси запазват зашеметяващия си цвят и дори стават по-засилени, а цветът – защитен, благодарение на багрилата, които се съдържат в продукта.  

Красота „от глава до пети“ - таблетки за коса, кожа и нокти PARUSAN

И понеже сме абсолютно наясно, че единственото по-хубаво от блестяща и здрава коса са здравите и красиви кожа и нокти, специалните таблетки на PARUSAN имат благотворен ефект върху регенерацията на косата, здравината на ноктите и поддържането на сияйна кожа. За това се грижат комплекс от витамини (А, C, B1,2 и 6), минерали, биотин, метионин и растителни екстракти от полски хвощ и коприва, които имат благоприятно  действие върху красивия външен вид на косата, кожата и ноктите, а също и върху самочувствието ни! Дозировката е по 1 таблетка на ден.

а
Снимка: Parusan

Подшушваме ви, че всички продукти на марката са намалени с  до -25% само до края на април в част от верига аптеки, така че сега е моментът да спрете да се страхувате от това как смяната на сезоните ще ви повлияе и да подготвите косата за зашеметяващите моменти, които ви предстоят тази пролет.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти