Как да се сдобиете с изгодни дамски обувки

обувки
Снимка:

Евтиното не винаги е за предпочитане, но изгодната покупка е способна да зарадва всяка дама.

Смяната на сезоните е отличен повод за подмяна на гардероба и за покупка на нови дамски обувки. Това обаче не винаги е възможно, затова всеки от нас търси изгодни варианти, с които хем да не прави компромис, хем да са достъпни като цена.

Понякога решението е в правилната стратегия, а ако искате да постигнете целта си, следвайте тези полезни съвети:

Интернет промоции

В края на лятото магазините предлагат достатъчно добри оферти, освен ако не държим на последните колекции. Класическите модели винаги си остават на мода, а ако можем да се сдобием с тях на промоция, няма как да не останем доволни от покупката си. Сайтовете конкурират успешно физическите обекти и отстъпките при намаления обикновено са наистина впечатляващи. От нас се иска единствено да ги следим и да се възползваме максимално. 

обувки
Снимка:

Форумите на помощ

В някои форуми може да срещнете теми за размяна на стоки, които са нови, неупотребявани, но са били неподходящи покупки за собствениците си. Така бихте могли да откриете нещо интересно за себе си, а защо не и да предложите свои обувки, които не планирате да носите.

Приятелките са винаги на линия

Организирайте си уикенд по женски, в който може да избирате от обувките или дрехите на своите приятелки. Ако идеята ви се стори забавни и полезна, каквато всъщност е, може срещите да бъдат периодични и не само да се забавлявате, но и да се освобождавате от излишните вещи.        

обувки
Снимка:

Групи за продажби

Има групи за продажби в социалната мрежа, в които може да намерите изгодни варианти. Все пак имайте предвид, че ще ви е необходимо и време, за да разгледате и да отсеете от всички налични обяви. Търсете само нови стоки, защото когато се отнася до обувки, не бива да рискуваме, стига да не сме изключително затруднени финансово. Съветът се отнася не само за дамските обувки, но особено и за тези, които избирате за децата си. Техните крачета трябва да са в нови, стабилни и подходящи за възрастта им обувки.

Избирайте практично

Това е препоръка за всички, които са склонни да купуват импулсивно и без да преценяват нуждите си. Ако вече разполагаме с няколко чифта дамски обувки за есента, гледайте напред и не купувайте следващия, а се ориентирайте към ботушите, които тепърва предстои да носите. Модният тренд също не бива да ви е основен диктатор, когато си набавяте дамски обувки за съответния сезон.

обувки
Снимка:

Още полезни съвети за обувките:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти