Създадено за Eucerin

Как Андреа Банда Банда намира енергия за всичко и е все така красива

Ако не познавате Андреа Банда Банда, значи нямате нито телевизор, нито интернет. Всъщност не си представяме, че има човек, който да не е виждал поне веднъж невинно-закачливото лице на Андреа.

Тя е ко-водещ в „На кафе“, филмов влогър, който е готов да предизвика всеки със своето „Дръж ми пуканките“ и изобщо – интернет явление и пълна фурия.

Как се успява на този задъхващ ритъм с ежедневни предавания, непрестанни сторита и гледане на филми? Андреа не е от тези, които могат да пазят тайна и веднага ни разказва.

Сутрин – вода

Пие я по много, защото знае, че е важно. А и защото е жадна. Докато снима „На кафе“, пие чай, но не я издавайте на Гала.

После – закуска

Гладна Андреа предаване не води, затова закуската е супер важното хранене за нея. А и за всички трябва да е така, защото така се запасяваме с енергия за целия ден.

d
Снимка: Net Info

Укротяване на опърничавата...коса

Андреа и нейната коса са в отношения на добри непознати.

Дълго време просто ставах и излизах без да се реша, защото чупливата ми коса имаше свое мнение по въпроса. Отскоро обаче открих ресането с гъста четка и мога да се похваля, че успях да укротя поне малко косата си.

Бели маратонки и изтъркани джинси

Макар тази песен да беше популярна във времето преди Андреа да се роди, тя обича да се носи небрежно точно с дънки, бели маратонки и бяла тениска. Открила е и една любима наша хитрина – че ако сложиш върху това съчетание блейзер, за миг се превръщаш в бизнес мацка със стил.

Пази съкровищата си добре, особено когато всички ги виждат

Свежестта и красотата на лицето – не само на Андреа, но и на всички нас, е сред съкровищата на младостта, които ни се иска да запазим възможно най-дълго. Затова не се изненадваме, че Андреа пази ревниво лицето си и се грижи всеотдайно за него.

g
Снимка: Net Info

На първо място тя слага хидратацията, нали помните, че пие много вода, а веднага след това – редовното използване на подходящ за състоянието на кожата продукт. Тя и кожата й са в такъв момент от живота, че има нужда от Eucerin Hyaluron-Filler Свиващ порите серум.

Той е с ултра лека текстура и лесен за нанасяне. Богат е на антиоксиданти и защитава кожата ѝ от замърсяванията на околната среда и свободните радикали. Има и антиейдж ефект, благодарение на хиалуроновата киселина. Андре знае, че никога не е прекалено рано да започнеш да се бориш с линиите по лицето.

Тя споделя още, че серумът на Eucerin прави кожата й толкова копринено мека, че все кара хората да й я пипнат. wink Този ефект серумът има благодарение на съдържащите се в него гликолова и млечна киселина, които ексфолират кожата, свиват порите и я правят мека. Но се въздържайте да докосвате лицето си с ръце, колкото и мека да е кожата ви.

Друго голямо предимство на серумa от серията Hyaluron-Filler е и способността му да действа като основа за грим. А, повярвайте, в ежедневието на тв и видео личност Андреа носи много, много грим.

Несесерче за спешни случаи

Това е последният съвет, който Андреа има да ни даде преди да отиде отново на снимки. Тя носи навсякъде със себе си несесер с малка спирала, серумът от серията Hyaluron-Filler, коректор и...вилица. Защото никога не знаеш кога животът ще ти поднесе торта. wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти