Изкуството на Каролина Херера - как да бъдем принцеси в съвременната джунгла

Изкуството на Каролина Херера - как да бъдем принцеси в съвременната джунгла
Снимка: Gettyimages/Gulliver

За първи път в световноизвестния музей на изкуството в Ню Йорк беше представено ревю на моден бранд в най-прекрасната ботаническа градина сред интересните скулпури от миналото. 

Тази чест беше дадена не на кого да е, а на известната Каролина Херера, която успя да впечатли с такова представяне на марката, което не бихме забравили скоро, а дори бихме използвали за пример при всяка следваща седмица на модата. 

Венецуелската дизайнерка остави следа в историята на модата завинаги - влечението ѝ към класическите модели е това, което я отличава. Такова изказване би било странно, ако не бяхме свидетели на доста различен поглед от световните дизайнери над ежедневната мода през последните години. 

Знаковите за нея драматични силуети, вдъхновени от 50-те години на миналия век, червените и жълти ивици и точки, преплитащи се в дрехите, присъстваха неимоверно в колекцията, която представи за сезон Пролет 2018. 

Разбира се, Херера иска да бъде в крак с новите течения в модата, но не и да изневери на образеца, който следва и който се оказва наистина успешен за нея. 

"Аз имам много млади клиентки. Наистина много. Дъщерите ми са около мен постоянно и знам какво биха искали да носят. Но понякога те просто искат да бъдат облечени като своите майки и баби, за да приличат на тях.", казва Херера пред Vogue. 

Насладете се на модата, която Каролина Херера създава за онези, които искат и могат да бъдат принцеси в съвременната джунгла в нашата галерия ТУК. 

Към галерията >>> 

Още от седмицата на модата в Ню Йорк:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти