Изкуството на Каролина Херера - как да бъдем принцеси в съвременната джунгла

Изкуството на Каролина Херера - как да бъдем принцеси в съвременната джунгла
Снимка: Gettyimages/Gulliver

За първи път в световноизвестния музей на изкуството в Ню Йорк беше представено ревю на моден бранд в най-прекрасната ботаническа градина сред интересните скулпури от миналото. 

Тази чест беше дадена не на кого да е, а на известната Каролина Херера, която успя да впечатли с такова представяне на марката, което не бихме забравили скоро, а дори бихме използвали за пример при всяка следваща седмица на модата. 

Венецуелската дизайнерка остави следа в историята на модата завинаги - влечението ѝ към класическите модели е това, което я отличава. Такова изказване би било странно, ако не бяхме свидетели на доста различен поглед от световните дизайнери над ежедневната мода през последните години. 

Знаковите за нея драматични силуети, вдъхновени от 50-те години на миналия век, червените и жълти ивици и точки, преплитащи се в дрехите, присъстваха неимоверно в колекцията, която представи за сезон Пролет 2018. 

Разбира се, Херера иска да бъде в крак с новите течения в модата, но не и да изневери на образеца, който следва и който се оказва наистина успешен за нея. 

"Аз имам много млади клиентки. Наистина много. Дъщерите ми са около мен постоянно и знам какво биха искали да носят. Но понякога те просто искат да бъдат облечени като своите майки и баби, за да приличат на тях.", казва Херера пред Vogue. 

Насладете се на модата, която Каролина Херера създава за онези, които искат и могат да бъдат принцеси в съвременната джунгла в нашата галерия ТУК. 

Към галерията >>> 

Още от седмицата на модата в Ню Йорк:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Какво ново нещо успяхте да започнете да правите от януари 2018?

Абонамент