Изкуството да се обличаш в бяло: 10 зимни вдъхновения за смели дами

мода зима бяло
Снимка: iStock

Като малки са ни учили, че е признак на лош вкус да се обличаме от главата до петите в един и същи цвят. Днес ще ви накараме да преосмислите всичко, което сте знаели за това фундаментално правило на модата.

А що се отнася до зимния стил, има една шепа неутрални тонове, на които винаги можете да разчитате, когато ви измъчва казусът "Какво да облека?" Но в случай, че искате да счупите рамките на посредствеността и скучното облекло, днес ще ви покажем как да превключите от традиционното "черно, сиво, кафяво, бежово" към нещо много по-вълнуващо.

Да се облечем в бяло е най-лесният начин да постигнем елегантна и "луксозна" визия с малки (и дори никакви) усилия. От консервативен костюм до минималистични връхни дрехи, които могат да бъдат наслоени една върху друга или "смесени" с класическите нюанси, които изброихме по-горе - възможностите са много, а изборът е само и единствено ваш!

А ако не знаете от къде да започнете тази декемврийска модна революция в гардероба си, в нашата галерия ще ви покажем как да експериментирате с бялото, без да се ангажирате напълно, със стилни и семпли монохроматични решения.

Към галерията >>>

Още модно вдъхновение:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти