Истината на Вивиан Уестууд

Истината на Вивиан Уестууд
Снимка: Getty/Images

Прочутата дизайнерка Вивиан Уестууд ще напише автобиографична книга, в която ще разкаже цялата истина за себе си.

За първи и единствен път тя ще пише и ще сътрудничи по уникални мемоари, които ще включват отчасти нейни разкази, отчасти разкази на многобройните ѝ приятели, роднини и сътрудници.

Книгата ще разказва за първи път нейната история с целия ѝ блясък и слава, с необичайната ѝ гледна точка и страстна честност.

"Живият заслужава уважение. Мъртвият заслужава истината.

Двамата с Иън работим заедно по тази книга и съм щастлива, че това ще бъде моята история, историята, която никой преди това не е разказвал", заяви дизайнерката.

Биографът Иън Кели не пести похвалите си за своята приятелка и муза:

"Вивиан е много повече от това, което виждате първоначално. Тя е пламенно посветена на човешките права и на екологичната политика, но също така искам да разкажа за огромното ѝ сърце, топла и остроумна личност, чието лице и дрехи са познати в цял свят.

Но тя си остава и учителката от началното училище в Дербишър, която се запознава и влюбва в Малкълм Макларън и променя света".

Разнородният приятелски кръг на Вивиан варира от Памела Андерсън до принц Чарлз, Наоми Кемпбъл, Джери Хол, Боб Гелдоф и Джулиан Асандж.

Много от тях допринасят със своите разкази в книгата, както и нейни близки роднини и партньорът ѝ в модата и неин съпруг Андреас Кронталер. 

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент