Искам да бъда добър, искам да бъда полезен, искам да бъда личност

Искам да бъда добър, искам да бъда полезен, искам да бъда личност
Снимка: netinfo

"Искам да бъда добър, искам да бъда полезен, искам да бъда личност"

“Това е мотото на проекта „Добротворчество“, който ние, Ученическият съвет на Професионалната гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“, гр. София, спечелихме в конкурса „Младежки свят и доброволчество“ на Столична община, и който представихме на откриването на най – голямото модно събитие в България - Софийската седмица на модата 2018.

Изработените от нас по проекта авангардни костюми и аксесоари от рециклирана хартия и еко материали предизвикаха очакван интерес у гостите на събитието.

Ние се чувствахме прекрасно през цялото време, подкрепяни от организаторите на събитието.

Участието ни в Sofia Fashion Week SS 2018 е безценен опит за развитие на префесионалните ни качества в областта на фризьорството и козметиката, както и за подобряване на уменията ни да работим в екип и в реална работна среда.

Снимка: netinfo

Една впечатляваща и незабравима вечер, в артистична атмосфера на модели, дизайнери и коафьори, звезди от шоу бизнеса и съпричастна публика!” 

Това сподели Мариета Гигова, директор на Професионалната гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“, гр. София, която има голям опит в управление на институции в системата на училищното образование, минути след откриването на Sofia Fashion Week SS 2018. 

Снимка: netinfo

Проектът се осъществява от 30 доброволци, членове на Ученическия съвет и от клубовете по фризьорство и козметика в училището, всички на възраст от 14 до 18 години. В него участват и петима родители. Наши партньори са районна администрация „Изгрев“ и Детска градина № 165 „Латинка“.

Проектът “Добротворчество” е финансиран чрез участието на училището в конкурса „Младежки свят и доброволчество“ на Столична община, където спечелиха първото място в категорията: „Младежко доброволчество”. За организаторите на София Фешън Уик беше изключително удоволствие да представи моделите, които децата изработиха специално за официалното откриване. В есенното издание на най-големия моден форум в България учениците от Професионалната гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“, гр. София ще представят цялостна колекция. 

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти