Носете електриковите цветове с мярка

Друго си е като добавим малко цвят в живота ни
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Един от най-бързите и приятни начини да разнообразим настроението си е като импровизираме със стила ни на обличане. Някои са по-смели по този параграф, други се придържат към стандартните рамки, но на фона на сивата и бяла обстановка навън, веселите и разнородни цветови комбинации от дрехи са чудесен вариант да "отвърнете на удара", преборвайки стереотипите в по-скования зимен силует.

Ако сте готови за композиции от аутфита ви, включващи електриковата гама, то се съобразете с няколко условия, за да изглеждате хем свежо, хем адекватно.

Никакъв кич
Ако вече сте се спрели на колан в неоново розово или чанта, обагрена в ярко синьо, изберете другите части от облеклото си в малко по-светли и неутрални цветове, за да постигнете баланс, от които очите на околните няма страдат заради безразборното комбиниране на тонове, което отива само на един вид пернати, а често и говорещи птици.

Да не се боим от разнообразието
Най-голямата грешка би била да се покриете от главата до петите само с един или много ярки цветове от дрехи. Затова например, ако сте решили блузата ви да е в патешко жълто, нека панталонът, полата или сакото да са в сив или син, но доста по-обран нюанс.

Точно на място
Бъдете адекватни на ситуацията, в която се намирате с правилния подбор на облекло. Ако строгата офисна обстановка "задушава" по-шантавото ви възприятие за стил, то със сигурност нощните излизания ще си останат вашия пристан за модни импровизации.

Прекалено е ярко
Това че харесвате неоновите цветове, не означава винаги да подбирате най-яркия им вариант. Спокойно може да го замените с един или два тона по-светъл десен, който пак ще ви задържи в графата на шарените по душа и външност хора.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент