Хем бременни, хем добре изглеждащи

В очакване на най-пълноценното щастие
Снимка: Thinkstock

За съжаление повечето жени у нас трудно намират по-раздвижени и разнообразни модели дрехи за бременни на българския пазар, но въпреки по-слабото предлагане - има няколко важни момента, които не бива да пропускаме при пазаруването на подобни облекла.

* Не правете драстични промени в стила си на обличане, само защото сте бременни, ни съветват от сайта Sheknows.com. Да, изборът на удобни дрехи и материи е по-важен от всякога, но това не означава да се превърнете в старомодна и неглижирана персона. С малко повече търсене (а сега и с помощта на онлайн пазаруването) със сигурност ще откриете нещо по вкуса ви.

* Не чакайте последния момент, докато всички дрехи ви утеснеят, за да подновите своя гардероб. Разпределете времето си пропорционално, за да имате достатъчно от него за по-ползотворен и спокоен шопинг.

* Не залитайте с купуването на всички дрехи наведнъж, защото никога не се знае как ще изглеждате само няколко седмици по-късно в хода на бременността. Затова следете как се променя тялото ви и пазарувайте поетапно.

* Не подбирайте прекалено широки дрехи (все пак парашутите са за друга цел), а по-еластични материи, които ефирно и женствено да обгърнат бременния ви силует. Роклите, блузите и палтата с висока талия в случая са удачен и издължаващ фигурата вариант.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент