Гримът, който всеки мъж ще хареса

Гримът, който всеки мъж ще хареса
Снимка: Thinkstock

Плаж, море, незабравими изживявания под открито небе – това е подготвило за нас слънчевото лято. Тези дни съвсем скоро ще бъдат реалност.

Очаквате ли ги вече с нетърпение? Сложихте ли в куфара високите токчета и цветната рокля? Да не би да забравяте нещо?

Бързаме да ви напомним, че за да сте истински покорителки на мъжките сърца, в багажа ви задължително трябва да фигурират подходящи гримове.

А как да ги използваме най-добре, за да създадем пленителна лятна визия, ще ни покаже нашият верен приятел, професионалният гримьор Зоран Коцов.

Този път той ни е подготвил нежна лятна ви визия, с която ще изглеждаме ослепителни и ще впечатлим всеки мъжки поглед без усилия.

Основа
Вие вече сте експерти и сме сигурни, че сте усвоили добре техниките за нанасяне на основа за грим. За летните месеци е препоръчително да използвате фон дьо тен, който ще придаде матиращ завършек на кожата и няма да запушва порите. Освен това матиращият ефект прави лицето гладко и прикрива всички негови несъвършенства.

За да подсилите ефекта, можете да подчертаете скулите допълнително с матираща пудра в подходящ за вашия цвят на кожата нюанс. И понеже всяко лято ни подарява красив загар, подчертайте летния тен с бронзиращи перли.

Очи
За да покорите всяко мъжко сърце, обърнете специално внимание на очите. Те са прозорец към душата, а закачливият поглед често ни издава. Изберете сенки в нежни и романтични цветове, като използвате няколко цвята. По-светлия нанесете под веждите и във вътрешността на клепача, за да създадете добра основа.

Вторият, по-тъмен нюанс, използвайте, за да създадете акцент. За да бъде ефектът още по-зашеметяващ, допълнете с трети нюанс, като нанесете във външния ъгъл на окото с помощта на по-тънка четка. Така ще подчертаете формата на окото. За да бъде феерията от цветове ослепителна, с четвърти, по-силен цвят, подчертайте и извивката на окото.

Експериментирайте със свежи летни нюанси, които отговарят на емоциите и настроението ви – розово и жълто са страхотен избор!

Спиралата е задължителна част от грима на очите. Изберете продукт за безупречно подредени и пърхащи мигли. Нанесете равномерно, като започнете от основата на миглите.

Устни
За да бъдем истински съблазнителни, не е необходимо да използваме винаги ярки и наситени червила. Можем да флиртуваме безупречно и с червило в неутрален нюанс, което да подчертаем ефектно с бляскав гланц за устни. 

Сходни статии:

Водещият моден тренд на лято 2015 – тюркоаз
Цветът, който никога не излиза от мода

Звезден блясък в лилаво
Бъди прекрасна в петък вечер: Небесен поглед
Мечти в злато
Котешки поглед

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти