Бъди прекрасна в петък вечер: Котешки поглед

Бъди прекрасна в петък вечер: Котешки поглед
Снимка: Avon

С идването на топлото време желанието ни за повече забавление и незабравими парти вечери се увеличава с всеки слънчев лъч.

Независимо дали ще излезем с приятели, или ще прекаваме романтична вечеря с нашия принц, всяка от нас иска да изглежда изумително, привличайки погледите на цялата компания, а и не само.

И именно защото знаем, че изборът на перфектна визия е изключително труден, особено когато търсим разнообразие, потърсихме професионално мнение и съвети за топ тенденциите в грима.

Представяме ви предложението ни за тази седмица – визията „Котешки поглед” от професионалния гримьор на AVON, Зоран Коцов, в няколко лесни стъпки.

Основа
Много е важно да поставите добра основа на грима си. Така ще издържи по-дълго време, а лицето ще изглежда озарено и отпочинало. Фон дьо тенът прикрива несъвършенствата, изравнява тена и предпазва лицето от вредните радикали, когато има SPF фактор. Нанася се от центъра на лицето и се прелива в страни, за да се избегне рязката граница. За фиксиране и матиране на основата използвайте матираща пудра.

Очи
Погледът е най-силното оръжие на всяка жена, затова му обърнете специално внимание. Визията „Котешки поглед” е с класическа очна линия, с която всяка от нас ще се превърне в предизвикателна дама. Започнете с нанасянето на много нежни бежови нюанси сенки за очи. Използвайте два цвята за повече дълбочина, като по-светлия нанесете върху целия клепач, а външния ъгъл и долния клепач подсилете с по-тъмно бежово.

Следва звездата на визията – очната линия. Старателно нанесете тънка права линия в основата на миглите и издължете в края. Знаем колко е трудно, но сме сигурни, че с няколко упражнение ще се превърнете в истински професионалисти!

Финалния щрих на очите е спиралата. Придайте на погледа си обем и дълбочина, за да омагьосате всички.

Скули
За да подчертаете естествената красота, нанесете озаряващи перли за лице. Те едновременно ще придадат нежен естествен цвят на кожата, но и скулптурират съвършено лицето. Използвайте по-тъмен нюанс от пудрата.

Устни
За устните заложете на много нежен и естествен прасковен цвят, с който да подчертаете визията. Нанесете с потупващи движения на пръстите или с четка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти