Бъди прекрасна в петък вечер: Звезден блясък в лилаво

Бъди прекрасна в петък вечер: Звезден блясък в лилаво
Снимка: Avon

Понякога всичко, от което имаме нужда, е само малко блясък, който да ни направи по-уверени и истински звезди на вечерта. А с наближаващите летни партита перфектната визия става задължителна.

Експериментирайте по-свободно с нови стилове, нюанси и продукти, за да се превърнете в истинска кралица на вечерта.

Отново се обръщаме за съвет към професионалния гримьор на AVON Зоран Коцов, за да се потопим в най-актуалните тенденции в грима. С негова помощ ще ви дадем съвет как да постигнете сами бляскава визия за следващото вълнуващо събитие.

Тази седмица Зоран ни разкрива стъпките за постигане на оригиналната визия „Звезден блясък”.

Тя е вдъхновена от страстта на лилавия цвят и блестящите визии на звездите. Лесно ще я постигнете, като започнете от:

Основа:

Изравнете тена на лицето, като нанесете основа за по-дълготраен грим и по-здрав и свеж вид на кожата. Добрата основа се постига с фон дьо тен, подходящ за вида и цвета на кожата ви. Можете да подчертаете скулите с руж в нежен портокалов цвят.

Очи:

Основният акцент е върху очите. Лилавите нюанси правят визията страстна и подчертават блясъка на очите по неповторим начин. Лесно можете да постигнете желания ефект, като комбинирате с по-светъл цвят – златист, например.

Върху целия клепач разнесете внимателно по-тъмния цвят, а под веждите нанесете златист нюанс. По този начин ще избегнете рязката граница между цветовете и гримът ще изглежда завършен. 

Заложете на молив за очи, с който да създадете стилен „опушен ефект”. Нанесете тънка линия в основата на миглите, стараейки се да следвате формата на очите. За да подчертаете още повече блясъка на очите, използвайте черен молив и очертайте и долния клепач.

За финал използвайте спирала, с която да постигнете хубав обем на миглите. За да избегнете сплъстяване, нанесете от основата на миглите към върха им.

Устни:

За да имате завършен грим, трябва да им обърнете специално внимание на устните. Те се нуждаят преди всичко от подхранване и блясък. Нежността им може да бъде подчертана с лек гланц в розов нюанс. Той ще придаде повече обем на устните и ще ги направи бляскави и красиви.

Нокти:

Важна част от външния вид е и маникюрът. За да привлича погледите, той трябва да е бляскав и интересен. Нокти в тъмните нюанси на лилавото ще паснат идеално на грима ви. Можете да придадете допълнителен ефект на маникюра, като върху лилавия цвят нанесете лак за нокти с бляскав или матиращ ефект.

Още идеи за грим: 

Бъди прекрасна в петък вечер: Котешки поглед

Бъди прекрасна в петък вечер: Небесен поглед

Бъди прекрасна в петък вечер: Мечти в злато

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти