Създадено за Lilly Drogerie

Фестивал на красотата – грим находки с до -40%, които задължително трябва да имате

Фестивал на красотата – грим находки с до -40%, които задължително трябва да имате
Снимка: iStock/Getty Images

Когато сменяме сандалите с лоуфъри и боти, или пък вместо да хващаме тен - обличаме чорапогащник, вече знаем, че сме в сезона на тиквеното лате, кестените и златистите, игриви тонове. Естествено, това е времето, когато ще сменим не само гардероба, но и козметиката си.

Ние от Edna обичаме зорко да следим кое е модерно този сезон, за да може да ви заредим с порция новости и супер идеи, които първи да научите. Освен за външния ви вид, мислим и за бюджета ви, затова ви каним на фестивала на красотата в любимите ни Lilly Drogеrie, където ще откриете божествени и иконични марки, както и великолепни продукти за красота с до цели 40% отстъпка. Макар и все повече да припознаваме Хелоуин като свой и да се развихряме с грима, не бива да подценяваме и ежедневния грим, с който да бъдем страшно... красиви. Избрахме за вас няколко любими наши продукта, които да заемат своето място в сърцето и дома ви.

Всичко е перфектно, когато и основата е перфектна

Снимка: Lilly Drogerie

Продукт на фокус: BOURJOIS Основа за грим healthy mix

Защо е перфектна ли? Защото е здравословна, ама наистина здравословна. Този коктейл е пълен с витамини – C, A и B5, като подготвя кожата за грим, заличавайки неравностите и признаците на умора. Това, което особено много обичаме в нея, е „блър“ ефекта, след който не ни е нужен филтър, а гримът стои разкошно. Ако все още има нужда от причина да я добавите към есенната си рутина, какво ще каже за цели 50% по-добра цена в Lilly Drogerie?

„Не“ на грима с пръсти

Снимка: Lilly Drogerie

Продукт на фокус: LLUMS Гъба за нанасяне на грим 

Всеки гримьор би завъртял драматично очи, когато ви види как разнасяте основа, фон дьо тен или коректор с пръсти. Не само, защото не е хигиенично, а и размазването не се получава добре. Повечето хора го правят поради липса на време, но ако заложите на тази гъбка от LLUMS пестите още повече време, защото целта на бюти блендера е да нанася лесно и прецизно кремообразните продукти от декоративната козметика. Благодарение на уникалната си форма, желаният продукт лесно достига всички части на лицето, а тенът е естествен и равномерен.

Запазете драмата само за грима

Снимка: Lilly Drogerie

Продукт на фокус: L'OREAL TELESCOPIC LIFT Черна спирала за очи 

Черната спирала е като черната рокля – всеки трябва да я притежава, независимо дали я носи ежедневно. Като жени невинаги е здравословно да бъдем драматични, но за миглите това е съвсем в реда на нещата. Както и да са дълги, обемни и повдигнати, разбира се. Ексклузивната иновация от L'Oreal Paris - спиралата Telescopic LIFT ще ви омагьоса със специалната си четка за повдигане и извиване на мигли. С една дума – грим на следващо ниво. Направо на космическо, ако питате нас, защото тестовете показват, че мигличките стават с до +5 мм по-дълги и до 36-часов обем. За това голяма роля играе и формулата със серамиди, благодарение на която може да се сбогувате с бучиците, утежняването и роненето.

Снимка: iStock/Getty Images

Бонус съвет към вас за още по-добро есенно настроение - сплетете косите си, сложете любимия си шал и се разходете до любимата ви Lilly Drogerie и нейния „Фестивал на грима“. Допълнете колекцията си с пъстроцветни палитри, дълготрайни фон дьо тени с матов завършек, гланцове за обем, огнени червила и още, и още...Все пак жени сме – искаме всичко! А от Lilly Drogerie ни го дават на супер цени от 15 до 31 октомври. Време е за фестивал!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти