Създадено за Parfimo

Есента – време за промяна в нюансите (3 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)

Есента – време за промяна в нюансите (3 продукта на СТРАХОТНА ЦЕНА)
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Есента носи със себе си различни нюанси за ново начало, което да ни даде топлина, уют и най-вече самочувствието да сме себе си, със своите предпочитания, мечти и цели.

С отминаването на лятото и захлаждането на времето се оказва, че е дошло време и за смяна не само на навиците, но и на дрехите, цвета на косата, а защо не и на козметиката, която ще придаде необходимата доза есенен нюанс на вашата кожа.

Подбрахме козметични продукти, които не само че са актуални за този сезон, но и са подходящи за всеки вкус и бюджет, така че всяка edna от нас да избере най-доброто за себе си и да се чувства красива, елегантна и в тон с модата.

Е, дами, време е за пазар, а какво по-хубаво от това? Ето и нашите предложения, с които да подчертаете красотата си.

Магическата спирала за мигли

Снимка: Parfimo

Закупуването на подходяща и качествена спирала никак не е лесно, но е важно, за да бъдат очите ви хубаво подчертани и да излъчват есенна топлина. Спиралата за мигли Gabriella Salvete Magic Volume, пристига в златиста опаковка и има заоблена практична четка. След нанасяне издържа цял ден върху миглите, без да се рони или да става на бучки дори и при активни спортни занимания.

Лак за нокти - дълготрайно покритие

Снимка: Parfimo

Цветовете могат да се комбинират добре, в зависимост от това колко екстравагантни искате да бъдете. Лаковете Gabriella Salvete се нанасят лесно и и съхнат много бързо, а покривността е дълготрайна. Ако накрая добавите и безцветен топ лак, може да се наслаждавате на красив маникюр повече от седмица.

Пудра Perfect Skin Matte Effect

Снимка: Parfimo

Това е свободна пудра в насипно състояние, която ще надмине очакванията ви. Благодарение на консистенцията, можете лесно да матирате блестящите участъци с помощта на четка или гъба. Пудрата има много добра покривност и дълготраен ефект през целия ден. Лесно и бързо можете да прикриете нежеланите отблясъци по лицето си и да продължите с ежедневните си занимания без излишна загуба на време.

Независимо дали имате нужда от грим или релакс във ваната, козметичната марка Gabriella Salvete има готово решение за това. От над 30 години на пазара, брандът, чиято козметика се произвежда в италианската столица на модата – Милано, предлага декоративна козметика и грим аксесоари, с които можете да постигнете професионални резултати у дома и то на доста по-ниска цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти