Създадено за Lilly Drogerie

Есенни грим тенденции или как да озарите лицето с мека светлина

Есенни грим тенденции или как да озарите лицето с мека светлина
Снимка: Lilly Drogerie

Най-после времето захладня и отново стана възможно да използваме повече грим без страх, че ще се разтече от топлината.

През есенния сезон ни се иска да уловим мекотата на светлината и да я отразим на лицето за един истински безупречен вид.

Ще ни помогне красивият арсенал на LLUMS и тяхната широка гама, с които лицето ти ще засияе - фон дьо тен, хайлайтъри, бронзант. Ето на какво се спряхме за есенните грим тенденции:

LLUMS Дуо палитра за контуриране

лили
Снимка: Lilly Drogerie

Играта на светлини и сенки е онова, което прави едно лице загадъчно и в същото време хармонично. Подчертайте скулите с по-тъмния цвят, а изпъкналите части направете перфектни с по-светлия нюанс от тази палитра за контуриране LLUMS. На гърба на кутийката ще видите и упътване за гримиране според формата на лицето. Наистина удобно!

LLUMS Бронзант Merbelized

лили
Снимка: Lilly Drogerie

Този бронзант с гладка текстура се нанася лесно и остава върху кожата за дълго време, създавайки приятно усещане за мекота. Блестящите частици подчертават чертите на лицето и му придават свеж вид. Съдържа масла и минерали.

LLUMS Бронзант Merbelized е незаменим, когато летният тен вече е останал в миналото и кожата изглежда леко повехнала в мрачните есенни дни.

За нанасянето му изберете по-твърда четка, която ще ви помогне да сте прецизни в поставянето му. Продуктът се нанася под формат на цифрата 3 от двете страни на лицето.

Започвате от линията на косата при челото, завъртате на скулите и завършвате на линията на брадичката. Така създавате рамка на лицето, стеснявате го визуално и в същото време скулите ви са с приятен цвят.

LLUMS Converter&Primer make up Основа за грим водоустойчива

Снимка: Lilly Drogerie

Добрата основа за грим е гаранция за безупречен резултат. Без значение дали ще сложите само един фон дьо тен или ще контурирате лицето си старателно, ефектът ще е оптимален само ако отдолу нанесете т.нар. праймър. Това е прозрачна основа, която придава гладкост на кожата и предотвратява струпването на продукти в гънките на лицето.

LLUMS PERFECT MATCH DUO Руж&Хайлайтър

лили
Снимка: Lilly Drogerie

Нежна комбинация от естествени цветове, които подчертават скулите, дават лека руменина на страните и даряват лицето ви с естествено излъчване. Ружът и хайлайтърът се допълват перфектно.

Нанасяйте с пръсти или голяма четка, като редувате тъмния и светлия цвят един под друг, за да подчертаете формите на лицето си.

С нежни и топли цветове, може да завършвате своята визия. Бъдете многоцветни и смели!

Не се страхувайте да изразите себе си през този артистичен сезон от годината.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти