Екстракт от вечността - моринга

Екстракт от вечността - моринга
Снимка: Thinkstock

Може би сте срещали като в състав в различни козметични продукти екстракт от моринга. Ако не знаете какво точно означава това, ще ви разкажем с помощта на Kozmetikata.com.

Моринга е маслодайно дърво с бели цветове познато с бързия си растеж. Отглежда се във всички тропични и субтропични райони.

Това дърво е известно като "дървото чудо" или "дърво на вечността", заради силната устойчивост в екстремни условия на живот.

Благотворните му съставки, имащи подхранващи свойства, правят чудеса с кожата.

Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие – защитава кожата срещу замърсители от околната среда и в същото време я почиства, като премахва всички микрочастици, които запушват порите

Моринга образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

В козметиката се използва в почистващи средства за лице, в подхранващи кремове и продукти против бръчки.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Колко често чистите вкъщи?

Абонамент