Джаред Лето е Просто различен

Джаред Лето е Просто различен
Снимка: Архив Hugo Boss

Кристина Гочева

Новото мъжко ухание ни кара да видим нещата по различен начин и ако се питате защо го представяме пред предимно женска аудитория, сложете ръка на сърцето си и признайте, че никога не сте избирали мъжки аромат за любим човек!

За себе си открих невероятния талант и присъствие на Джаред Лето във филма на Дарън Аронофски "Реквием за една мечта" преди повече от 10 години. Съвсем не искам да подценявам сетивността на гениалния режисьор Ароновски, но не мога да си представя неговия герой Хари Голдфарб, изигран от друг човек след като видях превъплъщението на Лето.

Всеотдайността към всичко, с което се занимава Джаред е впечатляваща. За да направи по органичен образа на хероино-зависимия Хари, той дори живее из улиците на Ню Йорк, среща се с наркомани от Бруклин и сваля 11 кг. За ролятa на психопата-убиец на Джон Ленън Марк Чапмън във филма "Глава 27", Джаред се променя до неузнаваемост. Последният му засега филм "Г-н Никой" е супер стилен визуален sci fi епос за мъж, който се събужда на 100 години и се оказва последния смъртен човек на Земята. Паралелно с това от 1998г. заедно с брат си Шанън, Лето е вокал, китарист, пише текстове и режисира клипове под псевдонима Бартоламю Къбинс на бандата 30 Seconds to Mars, която трябваше да видим това лято на злополучния фестивал "Елевейшън".

Още от 26 април, когато стана ясно, че е подписал договор с Хуго Бос (Hugo Boss) до официалното потвърждение на 17 май в Амстердам, когато за пръв път беше представен новия аромат HUGO Just Different, чаках с нетърпение родната му премиера. Тя вече е факт - от септември аромата официално е на българския пазар.

Лицата на ароматите на марката никога не са били случаен избор - нека си пропомним само Джонатан Рийс Майерс, Сиена Милър, Орландо Блум. 

Но Джаред Лето е изключително попадение когато искаш да се идентифицираш с креативен и експериментален дух. Защото освен уникалната комбинация на папратови нотки с плодово-цветен характер, хармониран с билки и дървесна амброва база, хората имат нужда от добрия стар маркетингов трик - да се отъждествят с лицето на аромата съзнателно или не.

И тук следват адмирациите за екипа на P&G Fragrance - ухание, което преобръща очакванията ви за стандартен мъжки аромат и лице, което те провокира да откриеш нещо... просто различно (just different) за самия себе си, само защото си погледнал от друга перспектива.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти