Добре дошли в "Рая на цветовете"

Ярки неонови цветове, наситени нюанси и пъстри мотиви с много настроение ще украсят ноктите през лятото на 2014 г.
Снимка: CND

Кристина Гочева

Лаковете за нокти се нареждат сред най-продаваните козметични продукти, а експертите, заети с актуална визия, признават, че дамите днес са по-склонни на експерименти с цветовете на маникюра и педикюра, отколкото с цветовете на грима.

Ноктите все по-често са моден аксесоар, който с лекотата променя визията и посланието, трансформира излъчването и вдъхва нов живот на любими дрехи. Ръцете се превръщат в истинско бижу, което подчертава индивидуалността, и по неповторим начин улавя и пресъздава настроението на топлия сезон.

Актуалните тенденции в лаковете за нокти също отразяват посоката, която трендсетърите задават. Когато говорим за лидери в професионалния маникюр и грижа за ръцете, безспорно сверяваме модните си часовници със CND, според които най-гореща за сезона е страстната тропическа визия, изцяло отразена в новата впечатляваща колекция Paradise.

Творческият директор на компанията, която стои зад известния хибриден лак CND Shellac и хитовия дълготраен лак CND Vinylux, Джен Арнолд споделя: "Ярките тропически цветове от новата колекция Paradise на CND са уловили красотата на екзотичен остров и дават на всяка жена възможност за едно жадувано бягство в Рая. Тези дръзки и страстни нюанси ни пренасят в света на фантазията и хедонизма".

Лятната колекция Paradise на CND ще превърне маникюра и педикюра в извор на цветни емоции и летни приключения с шест запомнящи се цвята - Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea и Tango Passion, които се открояват в палитрите на оригиналния хибриден CND Shellac и на дълготрайния лак CND Vinylux.

Колекцията Paradise развихря въображението максимално с възможността за индивидуален прочит, артистичен характер и всевъзможни вариации в разнообразието от ефектен маникюр. Арт пигментите се използват от маникюристите в комбинация със CND Shellac и CND Vinylux за създаването на атрактивен дизайн и множество декорации.

За всички, които са превърнали увлечението по цветните нокти в страст, е революционната концепция на продукти от серията Еssence "Gel nails at home". Те обещават лесен и дълготраен гел маникюр в домашни условия, безкраен избор от цветове с всеки лак за нокти на марката или естествен френски стил.

Няма ограничения къде и кога ще направите своя маникюр, защото благодарение на интегрирания USB кабел, вече не е необходим контакт -просто включвате в компютъра или в извода за захранване на смарт телефон.

Kато резултат получавате дълготраен гел маникюр с много блясък, който се отстранява като го отлепите. Технологията се базира на иновативния продукт "peel-off gel base" – отлепяща се база за нокти. Формулата ѝ е специално разработена и се втвърдява за 10 секунди под мини LED лампата на Еssence.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти