Да бъдеш Лив Тайлър

Музиката е в кръвта й
Снимка: Givenchy

Кристина Гочева

Oсвен дъщеря на баща си Стивън Тайлър, Лив отдавна не е момиченцето, което се снима заедно с Алиша Силвърстоун във видеоклипове на "Аеросмит". Може да не ви се вярва, но дори решението да участва в клипа "Crazy" е взето от режисьора Мартин Колнър, който я вижда в реклама на "Пантен", без да има представа кой е баща й.

Днес Лив Тейлър има зад гърба си успешни роли ("Открадната красота" на Бернардо Бертолучи е сред фаворитите ни), касови филми, рекламни договори (лице на Givenchy Very Irresistible от 2003 г.), връзка с Хоакин Финикс и син от британския рок музикант Ройстън Лангдън.

Кармичните отношения на Лив Тайлър с музиката я отвеждат в обятията на фотографа Тео Уенер - син на Джан Уенер, издател на най-известното списание за музика "Ролинг Стоунс".

Very Irresistible Electric Rose на "Живанши" е поредната съдбовна среща на Лив с музиката. "Винаги съм искала да пея", споделя Тайлър и желанието й се сбъдва. Музата и лице на аромата може да разкрие своя глас за пръв път в интерпретацията на хита на INXS от 1987 г. – Need you tonight.

Връзката с музикалната сцена се оказва по-силна отвсякога. А пред очите на многобройните почитатели на изисканата парфюмерия се ражда ново свежо ухание - пленителна боровинка, подчертана от лимонена кора, комбинирана с босилек, звездoвиден анасон и зелена виолетка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти