Цветът, който никога не излиза от мода

Цветът, който никога не излиза от мода
Снимка: Avon

Готови ли сте за дългоочакваната петъчна вечер? Избрахте ли вече любимата рокля и обувки? Сигурни сме, че отново ще бъдете сред красавиците на вечерта. Но за да заблестите силно с перфектен външен вид, трябва да изберете подходящ грим.

Днес ще ви помогнем да заблестите в нежни розови нюанси, които никога не излизат от мода и винаги са подходящи за романтична вечерна разходка или лудо момичешко парти. Те подчертават естествените черти на лицето и създават усещане за женствена изящност.

За да ни помогне да постигнем перфектен грим в розово, професионалният гримьор на AVON Зоран Коцов отново ще разкрие своите тайни. Той ще ни покаже как в няколко лесни стъпки можем да изглеждаме ослепително и да впечатлим околните с нежна и женствена визия.

Ето едно полезно видео с трикове как да изградим перфектната лятна визия:

Основа
Сигурни сме, че вече сте научили идеално правилата за нанасяне на основа. Този път ще допълним ефекта с озаряващи перли за лице от AVON. Те помагат при изравняване тена на лицето и с тях кожата изглежда здрава и подхранена.

Очи
Точно в очите се крие магията на розовото! За да ги направим наистина красиви, можем да използваме комбинация от няколко нюанса. Първо нанесете светли сенки за очи True Color с помощта на четка върху целия клепач. По този начин ще създадете подходяща основа и ще заличите неприятните разлики в цвета. След това нанесете по-тъмен нюанс розово или лилаво в основата и външната част на клепача. Със същия нюанс очертайте внимателно основата на долните мигли, за да създадете завършеност на грима.

Розовата феерия от цветове продължава с молив за очи в розово! За да подчертаете погледа, нанесете молива в основата на миглите. Разбира се, за да бъдете наистина неотразими, придайте на миглите шокиращ обем и гъстота, като нанесете спирала SuperShock. Сигурни сме, че сте усъвършенствали безпогрешно техниката за нанасяне на спирала – от основата на миглите към върха!

Устни

Диамантът на всеки перфектен грим за устните!

Подчертайте ги с автоматичен молив за очи от AVON, като нанесете с внимателни движения според формата на устните.

За бляскав финал допълнете с гланц за устни Ultra Glimmerstick.

Така ще придадете акцент на устните и ще подчертаете тяхната естествена красота.

Нокти

Както споменахме по-рано, това лято розовото е на мода,не само за тенденциите в грима, но и в маникюра. За да бъдат ноктите ви в тон с грима, създайте цветен и интерес маникюр в различни нюанси.

Можете да използвате два цвята – розово и бежово – или да разнообразите едноцветната основа с точици или фигури по ваш избор. 

Още по темата:

Бъди прекрасна в петък вечер: Звезден блясък в лилаво
Бъди прекрасна в петък вечер: Небесен поглед
Бъди прекрасна в петък вечер: Котешки поглед
Бъди прекрасна в петък вечер: Мечти в злато

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти