Четките за червило

Четките за червило
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Няма как да не ви е правило впечатление, че всички професионални гримьори ползват четка за нанасянето на червило или гланц.

Една от основните причини гримьорите да я използват е фактът, че е по-хигиенично с нея да гримират повече от един модел с едно червило, тъй като се почиства лесно и бързо.

Четката за червило обаче има и ред други предимства.

Можете да я ползвате и у дома и да откриете удобствата, които предоставя. Четките биват с различна форма - плоски, дълги, с по-къси или по-дълги косъмчета, тънки или дебели и т.н., но най-широко използвани и най-удобни са плоските.

Вие можете да изберете такава, каквато ще ви е най-удобна за ползване.

Като начало, с нея много по-прецизно ще нанесете цвят върху устните си.

Освен това можете много успешно да постигнете омбре ефект – това е когато устните са два различни цвята или сходни нюанси червило.

Когато ползвате четка, то се постарайте от всичките ѝ страни да сте сложили достатъчно червило и след това нарисувайте устните.

Другото предимство на четките е, че с тях можете да ползвате по-дълго време любимите си червила, като стигате чак до основата им.

Почиствайте четките си за грим след всяко тяхно ползване, за да не се зацапват излишно и да се предразполагат към развиването на бактерии.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти