Бързо, лесно и със страхотен ефект

Бързо, лесно и със страхотен ефект
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Нямате много време да се гримирате, а имате среща и искате да изглеждате чудесно. Как да спасите положението?

Гримирайте красиво очите и така ще съсредоточите цялото си излъчване в тях, съветва гримьорката Моли Стерн.

Едно от най-важните неща за поразяващ поглед, са миглите. Редовно и старателно почиствайте грима от тях, не ги дърпайте силно и ако нямате нужда, по-добре не ползвайте извивачка за мигли, доказано е, че тези уреди доста вредят на косъмчетата.

След това се замислете дали спирала, която имате, е наистина добра? Тя не трябва да се рони, не трябва да слепва миглите и е нужно да се измива лесно, а не да търкате клепачите си до почервеняване.

За дълги и извити мигли започнете нанасянето на спиралата още от корена на миглите и издърпвайте нагоре. Не е толкова трудно, изисква просто повече практика и старание, но резултатът си заслужава усилието.

Белият молив отваря окото и го прави да изглежда по-голямо и изразително. Само трябва да се уверите, че бялото е наистина бяло, не жълтее или синее. За да проверите това, драснете една черта с молива или сенките на лист хартия.

Сложете бял молив на долния клепач и очна линия или черен молив на горния. В никакъв случай не очертавайте цялото око с дебела бяла или черна линия. Идеята е да постигнете лек акцент.

Ако искате, може да сложите сенки на клепача, но може да се ограничите само със спирала и молив.

Друго неписано правило е, че ако очите са ви ярко гримирани, червилото трябва да е по-убито и обратното. Не прекалявайте с цветовете по кожата си, особено ако става въпрос за ежедневен грим.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти