Бързи прически, когато закъснявате (видео)

Бързи прически, когато закъснявате (видео)
Снимка: Thinkstock

Лилия Огнянова

Няма нищо по-изнервящо от това, когато закъснявате за някъде косата ви просто да е решила, че няма да застане в никаква прилична човешка форма, а или ще стърчи на всички страни, или ще бъде тотално смачкана и без обем.

В такива случай няма смисъл да се ядосваме и тръшкаме, а просто да предприемем бързи действия за овладяване на положението.

Най-лесният начин да решите проблема с непослушната или без обем коса е, като я хванете с ластик. Дали ще направите висока конска опашка или ще я приберете ниско долу на тила (може да я сложите на една страна и да стои по-закачливо), изборът е ваш.

За притежателките на къса коса на помощ идват всякакви фиби и шноли, както и диадеми за придаване на повече кокектност и едновременно с това укротяване на опърничавите кичури.

Винаги дръжте под ръка сух шампоан. Той ще ви помогне да се справите с омазняването на косата, както и тя да изглежда така, сякаш няма нужда от миене.

За да не бъдем голословни обаче, ще ви предложим осем лесни и ефектни прически, които са идеален вариант, ако закъснявате.

Тези идеи са щедро споделени от Зори – един от влогърите на Vbox7. Можете да намерите официалният ѝ видеоканал ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти