Блясък за новата 2017-а година: как да подготвим грима, прическата и тоалета за специалната нощ

Перфектните червени устни, прическа, която ще издържи до малките часове на нощта и удобен тоалет, подходящ както за парти в домашна обстановка, така и за клуб или заведение без строг дрес-код.

Какво повече ѝ трябва на Edna жена за перфектния външен вид за новогодишното парти?

А как да си направим един фантастичен грим за посрещане на Новата 2017 г. и коя е онази прическа, която ще издържи без да се налага да я пооправяме през час пред огледалото, показва Натали в новото си видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Топ 3 на предпоставките за издръжлив грим:

Кожата

За да издържи гримът през цялата вечер – от официална вечеря, до танци в малките часове на нощта, трябва да подготвим кожата си подобаващо. За целта е добре да използваме основа за грим, която хидратира, предпазва кожата, но освен това запълва пори и несъвършенства и ще помогне на макиажа да се задържи за дълго по лицата. От нея поставяме с леки потупващи движения по челото, отстрани на нослето, по нослето и брадичката.

След като сме поставили фон дьо тенът и малки количества коректор фиксираме цялото лице с полупрозрачна пудра, голяма четка и потупващи движения. Важно е движенията да са потупващи, за да не размазваме кремообразните продукти, а просто да ги фиксираме.

Очите

Ако искаме сенките ни да се задържат за по-дълго време върху клепачите, важно условие е да нанесем основа за сенки, която да изравни цвета и да позволи на сенките да изпъкнат по-добре.

А ако искаме миглите ни да са красиви, обемни, дълги и извити през цялата вечер, сега е подходящият момент да се спрем на чифт изкуствени мигли, които ще отворят окото допълнително и ще направят погледа ни още по-красив.

Снимка: netinfo

Устните

А ето и тайната на перфектните устни в червено, които ще останат такива през цялата вечер.

Изрисувайте кръстче в центъра на горната устна. След това отпуснете устните си и изрисувайте съвсем леко черта от ъгълчето към центъра и съединете чертите. Запълнете цялата устна с молива. За долната устна, усмихнете се леко и изрисувайте дъга в центъра й. После съединете с външните ъгълчета и отново запълнете.

Нанесете матово червено червило по устните и използвайте тънка салфетка, за да попиете част от мазнината в продукта. Нанесете и втори слой. Така си гарантирате, че устните ще са наситено матово червени за цялата вечер.

Снимка: netinfo

Прическата, която няма да се развали цяла нощ

Предварително измийте, изсушете и изправете косата си с преса. В корените поставете малко сух шампоан за обем, който наистина създава чудесна текстура без нуждата от топиране с гребенче. Просто впръскайте на слоеве и с кръгообразни движения втрийте и разнесете продукта.

После разделете косата настрани с много дълбок път и пригладете цялата коса в ниска конска опашка. Завържете с ластик. Изтеглете един дълъг кичур от опашката, напръскайте го с лак и усучете, за да прикриете ластика. Фиксирайте го с фиби в цвета на косата.

Снимка: netinfo

Перфектният тоалет за всеки повод

Разбира се, това е малката черна рокля – вечната класика в гардероба на всяка жена, която никога няма да излезе от мода или да бъде неподходяща за каквото и да било събитие.

Комбинирайте я смело с официална обувка и сако, а защо не и с ботушки и кожено яке – всичко зависи от мястото и това как ще се чувствате най-комфортно.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти