Бионсе с четвърти парфюм

Бионсе с четвърти парфюм
Снимка: Getty/Guliver

Американската поп звезда Бионсе продължава бизнеса си с парфюми. Певицата ще пусне на пазара четвъртия си аромат през лятото и той ще се нарича "Pulse Summer Edition".

Бионсе пусна първия си парфюм "Heat" през 2010 г.

Две години по-късно тя предлага четвъртия си аромат, получен чрез смесването на мириса на орхидея с този на мандарина и круша. За да продава парфюма си, младата дама залага на съблазънта.

"Животът е флирт, любовта е игра, небето е пределът. Парфюмът на Бионсе ще ви даде приятно усещане, готовност да завоювате всичко, тъй като нищо и никой няма да може да ви устои", се казва в съобщение на звездата.

На Бионсе й харесва да влиза в образа на бизнес дама и вече е готова с рекламната кампания за новия си парфюм. Тя е избрала пастелни цветове, за да представи свежестта и красотата на лятото. Певицата едва ли ще има особени затруднения да убеди почитателите си да купят продукта й.

Скоро тя ще се срещне с публиката си и на музикалната сцена, тъй като се готви да изнесе три концерта през май в Атлантик Сити, първите след раждането на дъщеря й Блу Айви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти