"Ангели" по бельо – изумителното шоу на Victoria's Secret

"Ангели" по бельо – изумителното шоу на Victoria's Secret
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Представянето на новата колекция бельо на гиганта Victoria's Secret винаги представлява феноменално шоу.

То се различава от всички останали ревюта, особено от висшата мода, основно по това, че на моделите не само не им е забранено да се усмихват, а са задължени да изглеждат колкото се може по-жизнерадостни и лъчезарни.

На 10 ноември в Ню Йорк се проведе юбилейното 20-о ревю на марката. На модния подиум се изявиха 47 топ модели и звезди от шоу бизнеса.

Бе представен златен сутиен, украсен със скъпоценни камъни, сред които диаманти, сапфири, топази и розов кварц с цена 2 милиона долара.

Скъпоценното бельо е дело на бижутерската компания Mouawad и бе разходено на подиума от Лили Олдридж, един от ангелите на модната компания.

По време на шоуто на сцената се появиха американските певици Селена Гомес и Ели Голдинг, както и певецът с канадски произход Абел Тесфайе, по-известен с псевдонима The Weeknd.

Блясъкът, красотата, сексапила и изумителното като цяло модно шоу на Victoria's Secret можете да видите в галерията ни ТУК!

Victoria's Secret е компания, която е специализирана в производството на дамско бельо, дрехи, аксесоари и козметика.

Първото дефиле се е състояло през 1995 г. в хотел "Плаза" в Ню Йорк. Моделите, които рекламират продукцията на бранда, са наричани "ангели", тъй като излизат на подиума с големи декоративни крила.

Сред ангелите на "Викторияс сикрет" през годините са били Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Хайди Клум, Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти