Ако сутиенът ти е чашка А...

Ако сутиенът ти е чашка А...
Снимка: Thinkstock

Покупката на нов сутиен може да докара всяка жена до лудост и отчаяние. При такъв голям избор от модели, размери и цветове. Особено тази, която носи чашка A или чашка D.

Днес обаче темата ще бъде основно върху жените с по-малък бюст, при които често размерът на гърдите се отразява и на самочувствието и увереността им.

Чували сме какви ли не митове за дамите с най-стегнатите и прибрани гърди, но сега ще поговорим открито за всичко онова, което ги притеснява.

Щом жената има малки гърди, по-добре да не носи сутиен. Напълно грешно: това, че гърдите са малки, не означава, че не се нуждаят от подкрепа. Всички женски гърди трябва да бъдат прибирани с подходящия сутиен. Не само защото ще бъдат чудесно оформени, но и защото така ще се запазят здрави, стегнати и красиви. Разбира се, правилото, както знаем, не важи по време на сън.

Как може сутиен да стои добре на плоска гръд? Да, може. Особено ако моделът е подбран правилно. Вероятно знаете, но отново нека припомним колко прекрасни могат да изглеждат гърдите в придържащ сутиен без презрамки. Ако бельото е и с подплънки, това допълнително създава впечатлението, че гърдите са по-обемни и пищни.

Голяма част от дамите с малки гърди се притесняват и от модели, покрити с дантела или други елементи, които се различават от основния дизайн заради страха, че не такъв не стои добре на малкия размер гърди. Ако обаче например такъв сутиен е от затворен тип, с малка чашка, той ще обгръща чудесно женските форми. Декорациите по тях не бива да тревожат жените, че именно тези акценти няма да изглеждат добре върху бюста им.

Американският сайт "Мери Клер" дава няколко предложения за това какви сутиени са подходящи за дамите с чашка А - в различните моменти от ежедневието - от официалното облекло до бельото за фитнес:

Ако и вие имате по-малък бюст, споделете с нас как подбирате горната част от бельото, за да изглеждате и да се чувствате добре?

Прочети още: Мили мои малки гърди

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти