-
7/8. С каква храна се съчетават различните вина
Гладки червени вина със средно тяло
Това е най-обширната група, която обхваща повечето червени вина на рафта. Почти всички мерла и кабернета, отлежавали от 6 до 12 месеца, са тук, базисните апелации на Бордо също, както и Кианти и Риоха. Към тях спадат и по-скъпите бургундски, и много други купажни вина от цял свят от средния до висок ценови клас. Съчетанията са предимно с печено на скара или грил тъмно месо, дивеч, зеленчуци на скара, лазаня с месо или друга печена паста със сиренa и гъби.
С каква храна се съчетават различните вина
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес честваме Деня на християнското семейство - Въведение Богородично!
- Фотограф разкрива тайната за успешния брак на крал Чарлз и Камила, която е липсвала във връзката с Даяна
- Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак
- 11 храни, които ще ти помогнат при подуване на корема
- Днес празнуват всички българи с това красиво име!
- 4 тайни за слаба фигура на японките, които крадем
