-
6/8. С каква храна се съчетават различните вина
Леки плодови червени вина
Леките плодови червени вина са най-непретенциозната група. Започват от божоле нуво, та до нескъпите чилийски, австралийски и южноамерикански. Но това са и по-обикновени вина от пино ноар, гъмза, повечето млади български мерла, френските vin de pays или италианската валполичела. Те са пивки, свежи, плодови, могат да доставят удоволствие и поднесени охладени през лятото, но най-важното е, че са чудесни за всякаква пица и паста с доматен сос, за тапас със студено месо, за меки сирена, пастет и печено пиле, дори за сьомга и риба тон на скара.
С каква храна се съчетават различните вина
21258
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня