-
6/8. С каква храна се съчетават различните вина
Леки плодови червени вина
Леките плодови червени вина са най-непретенциозната група. Започват от божоле нуво, та до нескъпите чилийски, австралийски и южноамерикански. Но това са и по-обикновени вина от пино ноар, гъмза, повечето млади български мерла, френските vin de pays или италианската валполичела. Те са пивки, свежи, плодови, могат да доставят удоволствие и поднесени охладени през лятото, но най-важното е, че са чудесни за всякаква пица и паста с доматен сос, за тапас със студено месо, за меки сирена, пастет и печено пиле, дори за сьомга и риба тон на скара.
С каква храна се съчетават различните вина
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес честваме Деня на християнското семейство - Въведение Богородично!
- Фотограф разкрива тайната за успешния брак на крал Чарлз и Камила, която е липсвала във връзката с Даяна
- Емоционалната изневяра брои ли се? Как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак
- 11 храни, които ще ти помогнат при подуване на корема
- Днес празнуват всички българи с това красиво име!
- 4 тайни за слаба фигура на японките, които крадем
