-
6/6. Откровено за патладжаните
Начин на приготвяне: Патладжаните се измиват, нарязват на кръгчета и се бланшират за 2-3 минути. След това се отцеждат и се редят в буркани, като между тях се слагат по няколко обелени скилидки чесън и всички останали подправки без оцета. С него се заливат накрая и по желание с меда, предварително разтворен в малко вода. Бурканите се запечатват и се стерилизират за 15 мин.
Откровено за патладжаните
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България