-
6/6. Откровено за патладжаните
Начин на приготвяне: Патладжаните се измиват, нарязват на кръгчета и се бланшират за 2-3 минути. След това се отцеждат и се редят в буркани, като между тях се слагат по няколко обелени скилидки чесън и всички останали подправки без оцета. С него се заливат накрая и по желание с меда, предварително разтворен в малко вода. Бурканите се запечатват и се стерилизират за 15 мин.
Откровено за патладжаните
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Трагичната любовна история, която промени съдбата на Мерил Стрийп
- 10 красиви български имена за момичета, които заслужават отново да станат модерни
- Идеи за вечеря: рецепти за любимите български гозби
- Ядеш любимите си неща и отслабваш - чудото на 90-дневната диета
- Кои са трите зодии, които ще ви обичат завинаги?
- Ако той прави тези 20 неща, никога не го пускай да си отиде