-
3/6. Откровено за патладжаните
Това става като ги пуснете във вряща подсолена вода за 2-3 минути, след което веднага ги извадите и ги изстудите. Независимо дали ще са бланширани или не, задължително ги оставете да се отцедят или най-добре ги подсушете с кухненска хартия. След това ги опаковайте в найлонови пликчета, надпишете какво и колко количество има във всеки пакет и ги оставете във фризера.
Откровено за патладжаните
33443
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Цветница е! Ето кой празнува днес и какви са обичаите
- 5 женски имена с най-силна положителна енергия
- Утре е Велики Четвъртък - ден за пречистване: какво не трябва да правим и какви са обичаите
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Разтърсващите любовни съвети на един разведен мъж
- Разтърсващата любовна история на Пенчо Славейков и Мара Белчева