-
1/11. Кулинарна обиколка на великденските ястия по света
Франция
Основно се сервира агнешко, но също сърнешко или свинско месо. Плънката е от черен дроб, бекон и свежи билки. По традиция се приготвя пълнено агне със смляно месо, сварени жълтъци, крутони, зелени подправки, мек бял пипер, индийско орехче, джинджифил и канела. Сервира се със сос от трюфели. За десерт се предлага лионски сладкиш от домашно бутертесто с канела, със сладко, също и корсиканските кошнички, пълни със захарни яйца. В Югозападна Франция се поднася корона от тесто, а в Прованс торта от бадеми и захаросан портокал.
Кулинарна обиколка на великденските ястия по света
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- 7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия