-
3/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Подходящите подправки за супи - Важно е да се знае на кои супи какви подправки подхождат. Супите от агнешко месо се подправят с джоджен, девесил, магданоз, копър и черен пипер. Супите от говеждо и телешко месо се подправят с магданоз и черен пипер, чорбата от стар фасул с джоджен, чорбата от леща с чубрица, супите от птици с магданоз и черен пипер.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
