-
3/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Подходящите подправки за супи - Важно е да се знае на кои супи какви подправки подхождат. Супите от агнешко месо се подправят с джоджен, девесил, магданоз, копър и черен пипер. Супите от говеждо и телешко месо се подправят с магданоз и черен пипер, чорбата от стар фасул с джоджен, чорбата от леща с чубрица, супите от птици с магданоз и черен пипер.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки