-
4/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Запръжка за чорба - Приготвянето на запръжката на чорбите също е важно да бъде приготвена правилно, като лукът се нарязва на ситно и се запържва леко в мазнина. Прибавят се нарязаните на дребно червени домати или доматено пюре, като пърженето продължава, докато се изпари водата, след което се прибавя брашното и се пържи, докато се получи светло златист цвят. Прибавя се червеният пипер, запържва се още малко и се залива с отварата от зеленчуците, месото или фасула. Запръжката се сипва към чорбата, след като тя заври на огъня.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България