-
4/4. Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Запръжка за чорба - Приготвянето на запръжката на чорбите също е важно да бъде приготвена правилно, като лукът се нарязва на ситно и се запържва леко в мазнина. Прибавят се нарязаните на дребно червени домати или доматено пюре, като пърженето продължава, докато се изпари водата, след което се прибавя брашното и се пържи, докато се получи светло златист цвят. Прибавя се червеният пипер, запържва се още малко и се залива с отварата от зеленчуците, месото или фасула. Запръжката се сипва към чорбата, след като тя заври на огъня.
Бабините тайни за вкусни гозби и запръжки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки