Печени ригатони със сирене и наденица
Сладката италианска наденица и печените червени чушки придават нотка на сладост на това иначе класическо ястие, което го прави едновременно вкусно и малко неочаквано. Тази паста ще засити 6-8 човека и ще отнеме само 40 минути от вашето време, което я прави идеална за семейна вечеря. За да приготвите тази италианска паста, първо трябва да запечете наденицата с малко семената на копър. Добавете вътре лука и продължете да готвите, докато лукът омекне. Добавете печените червени чушки и соса от маринара и гответе, докато се сгъсти леко. В отделна купа разбъркайте заедно рикотата, пармезана и пресния магданоз. Сложете половината ригатони в тава за печене и покрийте с половината смес с рикота, повторете процеса още веднъж. Печете до златист загар.