-
7/7. 7-те най-полезни ферментирали храни
Мисо
Мисо е традиционна японска подправка, произведена чрез ферментация на соя със сол и гъбата плесен Aspergillus orwzae мисо. Пречиства организма от вредните, нездравословни храни подсилва и имунната система.
7-те най-полезни ферментирали храни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 61 години женственост и сексапил: Честит рожден ден на Моника Белучи!
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер