-
5/7. 7-те най-полезни ферментирали храни
Темпе
Темпе е традиционен соев хранителен продукт, произлизащ от Индонезия. Прави се с контролирана ферментация на соеви зърна и се оформя в сбита форма, напомняща вегетариански бургер. Ферментационният процес на темпето му придава по-високо съдържание на протеини, диетични фибри и витамини.
7-те най-полезни ферментирали храни
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България