-
3/4. 4 апетитни и свежи рецепти за летни разядки
Разядка с патладжан и чесън
Продукти: патладжани - 3 големи, кисело мляко - около 200 мл цедено, майонеза - 100 мл или по - малко (опция), орехи - 40 г, чесън - 3 скилидки или на вкус, магданоз - няколко стръка, зехтин, сол
Начин на приготвяне: Изпечете патладжаните в тава във фурната, която сте застелили с алуминиево фолио. Изпечените патладжани задушете и след като изстинат, ги обелете. Накълцайте ситно патладжаните и добавете към тях счуканите заедно чесън, сол и орехи. Объркайте и добавете цеденото мляко с малко майонеза по желание. В този случай не използвайте зехтин или друга мазнина. При непрекъснато разбиване или счукване в хаванче добавете зехтин на тънка струйка, като може да използвате кухненски робот. Сложете сол на вкус, добавете малко черен пипер по желание и скълцан магданоз.
4 апетитни и свежи рецепти за летни разядки
Още от галерии
Роби Уилямс показа дъщеря си пред пълен стадион: Теди празнува в Хелзинки (СНИМКИ)
Актуално
Хороскоп за деня






Дженифър Лопес за развода с Бен Афлек: Най-хубавото нещо, което ми се е случвало
От Холивуд
Най-четени
- 4 филма, които всяка жена трябва да гледа сама
- 14-те най-добри секс съвета на всички времена
- Икигай или как да разберем за какво сме родени на този свят
- А в събота вечер всички правят секс
- 14 ползи за здравето от чудодейната комбинация мед и канела
- 8 полезни храни, с които да залъжем глада късно вечер