-
3/4. 4 апетитни и свежи рецепти за летни разядки
Разядка с патладжан и чесън
Продукти: патладжани - 3 големи, кисело мляко - около 200 мл цедено, майонеза - 100 мл или по - малко (опция), орехи - 40 г, чесън - 3 скилидки или на вкус, магданоз - няколко стръка, зехтин, сол
Начин на приготвяне: Изпечете патладжаните в тава във фурната, която сте застелили с алуминиево фолио. Изпечените патладжани задушете и след като изстинат, ги обелете. Накълцайте ситно патладжаните и добавете към тях счуканите заедно чесън, сол и орехи. Объркайте и добавете цеденото мляко с малко майонеза по желание. В този случай не използвайте зехтин или друга мазнина. При непрекъснато разбиване или счукване в хаванче добавете зехтин на тънка струйка, като може да използвате кухненски робот. Сложете сол на вкус, добавете малко черен пипер по желание и скълцан магданоз.
4 апетитни и свежи рецепти за летни разядки
Още от галерии
Хороскоп за деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
