Създадено за Chanteclair

Обичай дома си: Кой е твоят таен съюзник за перфектната чистота?

Обичай дома си: Кой е твоят таен съюзник за перфектната чистота?
Снимка: iStock/Getty Images

В тази статия, посветена на чистенето на дома, имаме две новини - една лоша и една добра. Ще започнем с лошата, за да мине по-бързо: магически пръСчици в почистването на дома няма, момичета.

Няма как да плеснем с две ръце във въздуха и изведнъж печката да заблести, чиниите да се измият и петната от детски пръстчета по дивана да изчезнат.

Веднага обаче преминаваме към добрата новина, защото няма място за отчаяние. Може и да няма вълшебна пръчица, но има вълшебна пръсчица от обезмаслителя на Chanteclair, с която мазните петна изчезват почти мигновено.

Но нека овладеем вълнението си и да се върнем към чистенето.

Снимка: iStock/Getty Images

Защо има жени, които мразят да чистят?

Не, не е защото не обичат да им е чисто. Просто не обичат да прекарват ⅔ от живота си в уморително търкане и излъскване, а резултат така и да не виждат.

Няма да повярвате в какви почистващи фурии се превръщат те, когато се сдобият с правилните съюзници в чистотата.

Че кой няма да се радва на блестяща фурна, когато слага ароматния кекс да се пече? Кой няма да иска да бъде приятно заслепен от блясъка на фаянса в банята?

Когато чистим у дома, се грижим не само за къщата, но и за самите себе си. Почистването ми помага да избягаме от натрапчивите мисли, да си починем от умствената работа и да получим удовлетворение от усилията си.

Затова е добре да избираме разумно помощниците си в почистването, за да бъдат те наши съюзници, а не пречка към блясъка и чистотата.

Снимка: iStock/Getty Images

Един такъв доверен съюзник е обезмаслителят Chanteclair (Шантиклер), за който споменахме по-горе.

Той идва от стария род на марсилския сапун - любимото средство за почистване на нашите баби и прабаби. След като се превръща в лидер на пазара за сапуни преди 100 години с прословутия сапун, Шантиклер разширяват гамата от продукти и стигат до уникалната формула на обезмаслителя.

Той работи еднакво добре и за фурни, и за дрехи, за дамаски на мебели и за изцапани с грес мъжки ръце.

Снимка: Chanteclair

Обезмаслителят на Chanteclair е с аромат на марсилски сапун - оригиналният аромат “на чисто”, който всички толкова харесваме.

По-важно е, че идва в удобна бутилка със спрей, с която можете да пръскате и дори когато флаконът е обърнат надолу с главата. А ние знаем от опит, че има кътчета във фурната, които не могат да се достигнат по друг начин.

С обезмаслителя се работи лесно - напръсквате, изчаквате малко да подейства, минавате с гъбичка и готово. Без усилено търкане, без замазване и посредствен резултат. Просто чисто.

А като споменахме нацапаните с грес мъжки ръце, нека дадем един полезен трик и за половинките на всяка edna от нас - един флакон обезмаслител в багажника на колата ще ви позволи да почиствате лесно и без търкане всякакви елементи по колата - от джанти до волана, дръжките на вратите и ръчната спирачка.

Снимка: Chanteclair

Разбира се, горещо съветваме семействата да купуват за всеки член отделен обезмаслител Chanteclair, за да не се стига до спорове кой къде го е оставил последния път когато го е ползвал.

Когато всеки има своя собствена вълшебна пръСчица, чистенето и на дома, и на колата ще са в хармония със семейната любов.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти