Вие питате, тя отговаря: всичко за медитацията в „3 минути със Светла Иванова“

Като йога учител, получавам много въпроси, свързани с ежедневието ни: „Как да изгоня стреса и овладея отрицателните емоции?“, „Как да започна да медитирам?“, „Отслабва ли се с йога?“, а също: „Има ли упражнения, с който да повлияя на потенцията ми?“, „Мога ли да зачена с йога?“ или „Заниманията ще помогнат ли на детето ми да стане по-спокойно и концентрирано в училище?“ и много други.

Стремя се да отговарям на всички тях в лични консултации, индивидуални часове и групови практики, но голяма част от запитванията се повтарят. Затова с новата ми рубрика „3 минути“ с мен, Светла Иванова, се надявам да предизвикам интереса към важните за всеки неща като физическо и психическо състояние и най-вече - здраве, за да намерим заедно правилните отговори.

Задавайте своите въпроси в социалните мрежи, описани под видеото или на мейла, а всяка седмица ще получавате отговори в рамките на „3 минути със Светла Иванова“.

Един от най-често задаваните въпроси е „Как да медитирам?“. Очаквайте видео на тази тема следващата седмица, но преди това разберете „Какво е медитация и какво не е?“.

Пишете на Светла Иванова на официалния ѝ сайт, Instagram или във Facebook тук и тук.

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Прочетете още от Светла Иванова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти