Слагам подписа си под 2018-а. Това е една от моите години!

Слагам подписа си под 2018-а. Това е една от моите години!
Снимка: netinfo

Ива Дойчинова

Слагам подписа си под 2018-а. Това е една от моите години. Ще  я запомня заради това, че аз  я създадох такава, каквато я харесвам.

Има години, в които „натискаме“. Има такива, в които „издържаме“. И такива, които „понасяме“. Тези, които „създаваме“ са годините, в които сме скъсали с предишните три определения.

Рестарт или ново начало не са измеренията на „поредния проект“. Новото, само по себе си, вдига пеперудите в стомаха. Въпросът е дали някой те води в това начало или ти избираш да водиш в изборите си.

Накратко. И напълно честно. Преболедувах една дълга любов – Радио ФМ+. Дълго време вярвах, че една любов и легенда може да бъде по-силна от обстоятелствата. Не може. Обстоятелствата са … твърде ниска топка, за да ги споделям в коледното си разнежване с вас.

Животът е красив и щастлив, ако умеем да късаме навреме с това, което не можем да променим. И да застанем начело на … простичката вярност  в себе си.

Началото всъщност е скок в празното пространство, в което можеш да летиш или да паднеш. Важното усещане обаче е – нагласата. Тя  е:

Любов, любов, любов...

Към себе си и към смисъла. В свободния простор на летене и риск, всъщност се вдигат крилата. Разликата е между това някой да те вози и ти да  направляваш. Пеперудите в стомаха са нищо пред това усещане отново да се рееш в лекота и  свобода. Ти  избираш.

Това е моята 2018-а година. Скъсване и съграждане. Огромна енергия, сътворена от вярност към себе си и това, че ще срещнеш себеподобни. Споделеност в същината.

Разнежвам се от  хора, които градят света си и света изобщо. Откривам будители,  те  мен градят. Уча се да общувам отвъд ограничението  „различен“.

Но зная, че пътят ми е в „моето ято“.

2018 е година на скок, заради удоволствието от летенето. Кацнах  в БНР, програма Христо Ботев,  по вътрешна интуиция.  В момента усещането   е радост и възможности. Нищо че много ме плашехаJ  Основата е в нагласата.

Започваме собствен проект с Евелина Павлова и Елена Розберг, който наричам Предизвикателство, Привилегия и Приключение. Трите „п-та“ са и три пътя, три различни гледни точки и три избора, в които намираме една посока – към вас. Особено, ако сте търсачи на съкровища.

Подписът ми под 2018-а година е: избрах себе си, пътувам, намирам.

Благодаря си и на всички, с които сме по пътя.

Хубаво е да летиш в ято.

Още от Ива Дойчинова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти