Сексът и символите

Стефания Колева
Снимка: Личен архив

Стефания Колева

Сексът е всичко, което се отнася към половия живот, нали така?

Според Димитър секс е ”оная от 8-ми блок“. Тя също е и символ.

Символът пък е възприемането на обект, идея, принадлежност, образ.

Според друг човек секс е срамна дума, а символ е паметникът на Съветската армия. Но ”оная от 8-ми блок“ също не я забравя.

Моника много харесва Вълчо. Той е истински Бог в леглото. Но за нея секс символът е Валери Божинов. И независимо какъв е семейният му статус и има ли го, ако Моника го хване, ще му скъса шортите. Как защо? Защото е красив!

Така, както и милиони мъже нямало да простят на Анджелина Джоли. Дори и на прошка. Защо? Джоли има доста добро отношение към живота. Но това няма знаение. Тя е красива... и така.

Откриха, че при мъжа има връзка между хормона на глада и сексуалното привличане. Гладът се отразявал върху сексуалните им предпочитания. Гладните мъже заглеждали по-закръглените дами. Знаех си, че поговорката ”Гладна мечка хоро не играе“, не просто е народна, а има дълбоко Фройдистко тълкувание. Друг е въпросът, дали тогава не е ”мечешка услуга“, ако се нахрани, може да хареса слабата ви приятелка и така жестоко да се лашка, между глада и храната...

По отношение на храните също има доста символика.

Забелязвам, че има тенденция, щом някоя храна кара хората да мислят за секс, да се провъзгласява за афродизиак, както стана със шоколада, стридите, смокините, шампанското, ако се заровите ще откриете още доста.

Имало в тези храни фолиева киселина, витамини А, B, C, цинк, анандамин и какво ли не, но не спирам да мисля, че готварската романтика от филмите и символиката на представянето им влияе върху замъгленото ни въображение повече от съставките в храните, които изброих. Но щом това кара някой да се чувства с повдигнато либидо...

Ако ви е интересно, новите мъже обявени за символи, вече не са излъскани и спретнати, а ”лъмбърсексуални“, нещо като Хю Джакман. Имам познати, които и без да са консумирали гореизброените храни, биха го размазали от ...

До скоро, допреди дни, наблюдавахме затишие на секс символите. Толкова силно им влияят метеорологичните условия.

Ето с първите пъпки по магнолията се разлиства и секс символиката. Направо тича по улиците. Побесняла по тротоарите и в погледите. Хем още не е достатъчно разпъпило. И после, с първите северни повеи, пак ще се прибере.

Затова, за да я задържите, трябва да направите нещо просто. Влюбете се!!!

Тогава тя или той ще остане секс символ за вас и в най-мразовитите сутрини и в горещите морски нощи.

И само за успокоение, да кажа още две думи. Ако разлюбите еди кой си, ами няма да сте влюбени, но сексът и символите ще са там – в 8-ми блок или на големия екран.

Не се отчайвайте!

Със сигурност и вие сте секси за някого или поне на нещо сте символ!

Пишете на Стефания Колева на edna@netinfocompany.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти