Нещата, с които мъжете привличат

Катето Евро
Снимка: Тодор Цветков

Катето Евро

Аз съм от онези жени, които са научени да се оправят сами в „мъжки“ ситуации.

Мога да сменям спуканата гума на колата си, боравя добре с всякакви пособия като чукове, тесли и машинарии, оправям се с мъкненето на дърва за огрев и куп други несвойствени работи в ежедневието.

Независимо от всичко, обаче, всяка Edna жена би се чувствала още по-женствена и привлекателна в компанията на мъж, който владее изкуството на очарованието да изпълнява функциите, вменени на силната половина от човечеството.

Кои са нещата, с които ни привличат мъжете и защо не можем без тях?

Те имат очарователна физика. Винаги намират с какво да ни впечатлят – дали със стройното си тяло или със силните си ръце, които умеят всичко, мъжете определено привличат женското внимание с външния си вид. Въпрос на вкус е дали някой мъж е по-красив с брада или голобрад, с по-дълга коса или подстриган. Всяка от нас разпознава правилния за себе си чрез трепета на сърцето.

 Винаги сме впечатлени от техните умения. Докато се уповаваме повече на въображението си, мъжките способности правят за нас света по-достъпно и по-комфортно място. Споменах вече за моите умения, придобити с оглед на обстоятелствата, но не бих отказала нито мъжка помощ, нито мъжка подкрепа в което и да е начинание.

На света не съществува мъж, който да не е чувствителен. Който отрича това, лъже. Емоциите са много важна част от романтиката, за която мечтаем. Любовта не би била възможна без нежността на мъжа.

Вдъхновяващо ни действат всичките им аксесоари, всичките им любими „играчки“. От парфюмите и лосионите до хобито, което осмисля част от малката им вселена. Приятно е да знаем, че сред тях има място и за нас и че ние също сме част от този миниатюрен мъжки космос.

Слаби сме в своите желания, затова няма нищо по-естествено да се уповаваме на мъжкия разум. Така двата пола живеем в естествена симбиоза. Минаваме за вятърничеви, но може би точно заради това се нуждаем от здрав разсъдък, когато вятърът роши косите ни и се захласваме от смях със своите любим.

Не бихме могли без смеха и чувството им за хумор. Понякога е полезно да не сме чак толкова сериозни в намеренията и очакванията си.

Мъжете са нашата сигурна закрила от всякакви опасности. Да можем да разчитаме на тях е най-изявеното в женското ни същност на създания, които имат нужда да бъдат обичани и защитени.

Уверените мъже винаги печелят. И най-недостъпно изглеждащата жена би се предала пред чара на мъж, който знае какво и защо прави. А страстта е направо задължителна – без нея нито целувките опияняват, нито любовта остава на разположение.

Така че, мили дами, слагайте по едно червило и кажете две мили думи на силната си половинка. Ако все още нямате такава, просто започнете да се вглеждате по-внимателно, за всяка жена е отреден мъж, който чака да бъде забелязан.

Още от Катето Евро:

Какво харесват мъжете

Как да опитомиш любимия

Животът наистина е прекрасен

Жената като умален модел на вселената

Торбата с женски хитрости

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти