Какво харесват мъжете

Катето Евро
Снимка: Цветан Мирчев

Катето Евро

Няма жена, която да не желае да бъде харесвана. Благосклонността на мъжкия интерес зависи изцяло от нас самите. Лично аз предпочитам мъжете да ни харесват повече заради това, което носим в сърцата си, а не заради начина по който изглеждаме. Във всеки случай винаги трябва да се стараем да изглеждаме добре, както и да се въздържаме от определени действия, за да направим нужното впечатление. Никоя от нас не може да излъже набитото мъжко око, затова:

Косата е изключително важна. Колкото по-естествена е тя, толкова по-добре. Експериментите с различни прически са подходящи за убиване на времето в някой фризьорски салон или за упражнения вкъщи, но семплото винаги привлича повече. Достатъчно е кичурите да са подредени. Естетиката е в непретенциозността.

Всеки мъж би предпочел коса, разрошена от вятъра, пред изкуствената разпиляност, постигната с помощта на сешоара.

Гримът трябва да е дискретен, едва забележим. Крайно време е да осъзнаем, че изобилното количество руж, молив, спирала и червило не ни правят по-красиви. Видът на лека жена е лесно достижим, вкусът е налице когато само подчертаваме собствените си черти. Индивидуалността винаги привлича и е за предпочитане.

Без усмивка сме изгубени за мъжката половина от човечеството, затова е от изключителна важност да поддържаме устната си хигиена. Белите зъби и свежият дъх обещават целувки, без които любовта не може да съществува. Жена, която не се усмихва, няма как да събуди интерес. Сериозността е мъжки приоритет, от нас се иска да бъдем забавни и весели. Когато се смеем, ние показваме на света, че сме добри и че на нас може да се опре едно мъжко рамо.

Поддържаните ръце извикват желанието за допир и прегръдка. Небрежната цигара стои по-изискано в ръка с маникюр, а ако имате цигаре – със сигурност ще привлечете вниманието. Маниерите са невидими, ако ръцете не правят добро впечатление.

Кожата ни трябва да е нежна и бяла. Edna жена може лесно да постигне това с различни маски, приготвени дори с помощта на подръчни средства вкъщи – плодове, зеленчуци, дори кисело мляко и мед. Някой ден специално ще ви разкрия няколко тайни рецепти за домашно приготвени еликсири и мазила, които ще ви накарат да се почувствате млади и желани.

Никога не трябва да оправяме нещо по себе си пред мъжки погледи. Колкото по-тайнствени сме в това отношение, толкова по-интересни оставаме за тях. На показ трябва да излагаме единствено онова, за което предварително сме се погрижили да постигнем като ефект.

Хубаво е парфюмът да е дискретен. Силният и натрапчив аромат отблъсква. Полъхът трябва да е лек като ветрец.

Задължително е да се обличаме, като съчетаваме цветовете с усет и усърдие. Експериментирайте смело, но все пак внимавайте, защото често в стремежа си да изглеждаме различно, постигаме комичен ефект. Едно фишу винаги придава цялост на картината, а елегантната чанта е задължителен акцент.

Хубаво е да помним, че не винаги най-скъпото е най-красивото. Все пак, за разлика от мъжете, ние имаме фантазия, която можем да впрегнем успешно за постигане на своите цели в света на любовта.

Още от Катето Евро:

Как да опитомиш любимия

Животът наистина е прекрасен

Жената като умален модел на вселената

Торбата с женски хитрости

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти