Как привличаме вниманието на мъжете

Катето Евро
Снимка: Бояна Захариева/ be.ink photography

Катето Евро

Сигурна съм, че много жени се чудят как да привлекат вниманието на един мъж. С опита разбрах, че любовта е страхотно нещо, но тя невинаги е даденост. В определени случаи трябва да бъде побутната, да бъде насочена във вярната посока. Към всяка Edna от нас има скрит интерес, трябва да се научим не само да виждаме това, но и да аргументираме мъжкото любопитство.

Пълно е със знаци, които дават отговорите. Езикът на тялото може да каже толкова много неща.

Интересът на мъжа винаги личи по начина, по който ви гледа в очите. Когато погледът му се задържа дълго, определено разговорът няма само обичайния характер на куртоазно общуване. Романтичните намерения винаги припламват в погледа, дори да ни наблюдават чак от другия край на стаята. Уловим ли искрата, значи всичко си е дошло на мястото. Ако наистина ни е приятно и желанието да спечелим мъжа надделее, усмивката грейва върху лицата ни.

Никога не можем да объркаме жестовете, с които мъжете си служат, докато общуват с нас. Разликата между това да се държат мило или просто възпитано е тънка, но нашата интуиция рядко ни подвежда. Лекият допир на нечия ръка, уж нехайното ѝ докосване, предизвестява интерес, към който няма да останем безразлични. Когато някой грабне и вниманието на сърцето ни, дори най-обикновеното здрависване носи тайното послание на любовта. Няма нищо неестествено в това и жената да направи първата крачка към покоряването на мъжа, когото харесва.

Ние, жените, разполагаме с богат арсенал от жестове и похвати при завоюването на нечие мъжко сърце.

Езикът на тялото не лъже. Особено ако тялото вече е подвластно на чувства, които няма как да въдвори. Винаги правят впечатление начините, по които мъжете приглаждат ризата си или прокарват пръсти по слепоочията си. Личи, ако целта е на всяка цена да ги забележим и да ги възприемем като нещо повече от събеседници. Добрият външен вид никога не е за пренебрегване, независимо от стила, на който даден мъж подражава. За предпочитане е и рокаджиите и счетоводителите да бъдат спретнати.

Наклонят ли мъжете лице към нас, полъхът на парфюм е разтърсващ, а нашето женско въображение полита като пролетна птица. Щом ги усещаме толкова близо, лесно разграничаваме приятелското от интимното намерение.

В присъствието на мъж, когото желаете, оправете небрежно кичур от непокорната си коса. Правете го умело и категорично, за да не реши че проявявате излишна суетност или че сте несигурна в поведението си. Говорете за нещата, каквито ги виждате и усещате, но с умерената лаконичност на човек, който е премислил думите си и знае какво точно има предвид.

Прекаленото кокетничество не е препоръчително. Мъжете лесно могат да възприемат такъв маниер като леко поведение, а това в никакъв случай не трябва да се допуска.

Смехът ни трябва да отеква като весел звън, истеричният смях със сигурност няма да скъси дистанцията с мъжа, който вече е събудил интереса в нас. Като във всичко, и привличането има мярка, която не трябва да преминаваме нито ние, нито рицарите на сърцата ни.

Не забравяйте, мъжът също има своите начини и методи да прелъсти Edna жена, но със сигурност обръща внимание на това как се отнася жената към него, доколко е достъпна и способна ли е да го накара да мисли за себе си като за бъдещ съпруг или любовник. Ако си давате сметка за всичко това, дистанцията с любимия със сигурност ще изчезне напълно.

Още от Катето Евро:

Нещата, с които мъжете привличат

Какво харесват мъжете

Как да опитомиш любимия

Животът наистина е прекрасен

Жената като умален модел на вселената

Торбата с женски хитрости

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти