Джулия Робъртс и Джордж Клуни провалят сватба в нов филм и още любими новини от тези дни

Джулия Робъртс Джордж Клуни
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ако сте завладени от отпускарско настроение и не сте влизали достатъчно в интернет през последната седмица, ето нашите любими нови филмови неща от изминалите дни!

(За още кино съдържание - последвайте ме в Instagram на @kinotozove и във Facebook тук)

Трейлърът

„Билет за рая“ (“Ticket To Paradise”) е шестият общ филм на приятелите зад камера Джулия Робъртс и Джордж Клуни, а тази седмица вече гледаме първия му трейлър. Световната премиера идва през октомври, когато ще видим като разведена двойка, която въпреки непоносимостта помежду си обединява сили, за да провали сватбата на младата си дъщеря.

Новините

След като Камерън Диас се оттегли от киното, 49-годишната актриса излиза от „пенсия“ заради екшън комедия на Netflix с подходящо заглавие за повода - “Back In Action” („Обратно в действие“). Филмът ще е с участието на Джейми Фокс, с когото си партнира и в мюзикъла „Ани“ от 2014 г. – последното засега заглавие във филмографията на Диас.

Друга хубава новина от тази седмица е импровизираното интервю на Алекс Болдуин с Уди Алън в Instagram, в което 86-годишният режисьор и сценарист сподели, че ще снима поне един последен филм. По думите му „тръпката си е отишла“ след като повечето филми имат само няколко седмици живот в киносалоните преди да бъдат предоставени в стрийминг платформи.

Кейт Уинслет ще снима нов сериал за HBO след „Мер от Ийсттаун“, който гледахме през 2021 г. Предстоящата продукция се казва “Trust” („Доверие“) и се основава на едноименния роман от Херман Диаз.

Кориците

В края на всеки месец се оглеждаме за новите корици на световни списания и е трудно да изберем един-единствен фаворит. Зендая например е ослепителна във фотосесия за августовския брой на Vogue Италия, заснета от фотографа Елизавета Породина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Уинона Райдър пък е младежки небрежна за дигиталната корица на американския Harper’s Bazaar с непокорна коса, в черно от глава до пети и кецове. В интервюто 50-годишната актриса от доста време насам за първи път коментира бившата си връзка с Джони Деппрочетете повече тук.

Снимките

Очите ни заболяват от толкова неон и ярки цветове, но продължаваме да гледаме кадри от снимачната площадка на „Барби“, защото в дрехите са Марго Роби и Райън Гослинг. Като Барби и Кен ще можем да ги гледаме, когато филмът на Грега Гъруиг излезе на 23 септември 2023 г., а засега вижте още снимки в галерията тук >>>

За още кино съдържание ме последвайте в Instagram на @kinotozove и във Facebook тук.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти